Hafi är ett familjeföretag som funnits i Brännarp på den Halländska landsbygden i 80 år.

Från början ett litet musteri med leverantörer och konsumenter i närområdet – idag en modern livsmedelsindustri med små och stora kunder över hela världen.

På Hafi har vi kunden, råvaran och smaken i fokus. Vi förädlar svenska och frukter, bär och grönsaker (gärna ekologiska) i olika förpackningsalternativ under eget varumärke och legotillverkar för andras varumärken. Våra viktigaste marknader är bagerier, glassfabriker, delikatessbutiker och private labelkunder inom storhushåll och dagligvaruhandel. Vi har ingående samarbeten med kunder och leverantörer som ofta sträcker sig över flera decennier. Hafi har alltid satt en ära i hög servicenivå och vi är vana att uppfylla höga krav från våra kunder. En liten effektiv organisation, med korta beslutsvägar och personlig service, kombineras framgångsrikt med stor produktionskapacitet och modern kvalitetsutveckling.

Vi vill positionera företaget kring hållbarhetsfrågor och vi tar alltid ansvar för vår produkt. Vi ska vara aktiva pådrivare i spårbarhetsfrågor och vi ska engagera oss i lokala och regionala livsmedelsfrågor

I korta ordalag handlar det om att vi är ett familjeföretag som tillsammans med ett 40-tal medarbetare med olika kompetenser och bakgrund arbetar tillsammans för Hafis och våra kunders bästa.

Kontakta Oss

Vi är inte här just nu, men du kan skicka ett meddelande till oss så återkommer vi till dig så fort som möjligt.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search