Välkommen till Hafi´s soliga värld av smaker. Hafi är en modern syltfabrik med traditioner sedan 1938. Bra råvaror, hög kvalitet och långsiktighet har varit familjeföretagets signum sedan starten. Vår produktion är certifierad i enlighet med BRC 7 standard. Vi har även en butik i anslutning till fabriken, mer information finner du här på vår hemsida.

 

Vi söker nu en Redovisningsekonom

Placering i Brännarp utanför Getinge

 

Som Redovisningsekonom ansvarar du för löpande redovisning, reskontror, skattedeklarationer, löner och månadsavstämningar. Du kommer arbeta tillsammans med övriga på kontoret med att förbättra och effektivisera affärssystemet. I tjänsten ingår även diverse kontorssysslor som inköp, logistik samt andra administrativa arbetsuppgifter relaterade till vår produktion.

 

Du som söker är strukturerad, van att organisera och prioriterar arbetet effektivt samt sätter upp och håller deadlines. Du har flera års erfarenhet av arbete på ekonomiavdelning och vi ser gärna att du kommer från ett tillverkande företag. Vidare är du intresserad av att utveckla rutiner och arbetssätt samt är en lagspelare med god samarbetsförmåga. Meriterande om du har arbetat i affärssystemet Pyramid. Tjänsten är på 100%.

 

Intresserad? Ansök snarast, dock senast 21 december 2018. Vi arbetar med löpande urval. Bifoga CV och ett personligt brev till din ansökan som skickas till ansokan@hafi.com.

 

För mer information om tjänsten samt ansökan är du välkommen att kontakta:

 

Martin Tholin

E-post: martin@hafi.com

Telefon: 073-389 00 38

Via kontaktformulär på vår hemsida. Klicka här.

 

Här kan du ladda ner informationen som PDF.

soliga smaker sedan 1938

Dela

Följ oss

MENY

Hafi logotype