ANDRAS VARUMÄRKEN

Hafi har lång erfarenhet av att producera andras varumärken. Vi specialutvecklar, producerar och distribuerar sylter, marmelader, chutneys, såser, fyllningar och drycker åt olika aktörer över hela världen. Våra samarbeten sträcker sig ofta långt tillbaka i tiden. Produktutveckling sker i nära samarbete med kunden och vi ställer gärna vår kunskap och receptbank till förfogande.

 

Fabriken är en modern kostnadseffektiv anläggning med stor produktionskapacitet, strategiskt placerad nära E6 mellan Göteborg och Malmö.

Hafi fabrik

På Hafi kvalitetssäkras alla råvaror och färdiga produkter genom noggranna kontroller av utomstående kontrollorgan och vår egen personal. Vi ställer samma stränga krav på våra leverantörer som på oss själva. Hållbarhet och säkra livsmedel är något vi tar på stort allvar.

 

Hafi är certifierat enligt BRC Global standard – livsmedel (British Retail Consortium), en standard för ökad produktsäkerhet och hygien. BRC ställer höga krav på företagets kvalitetssystem, på process- och produktionsstyrning, anläggning och medarbetare.

 

Kontakta gärna Pontus Ryberg för mer information.

soliga smaker sedan 1938

Dela

Följ oss

Hafi fabrik

Hafi fabrik

MENY

Hafi fabrik

Hafi fabrik

Hafi logotype
Hafi fabrik